Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Na blbou otázku blbá odpověď.

6 1
možnosti
TH

To pan Chmelar proste nepochopil.  Ja bych mu odpovedela jeste "hur".

3 0
možnosti
AC

"Zeptal jsem se tedy těch paniček, proč je to tak diskriminačně udělané, že to není logické, aby chudší lidé měli méně peněz..." - a prvni co me napadlo pri cteni bylo: Na blbou otazku blba odpoved!

Jinak partnerky kamaradka si taky nasla francouze a nedokazali je u nas oddat...udajne je tam nejaky pravni nesoulad ci co. Kdyby si pry chtela vzit mimozemstana, tak to bude v pohode;-D

2 0
možnosti

Tak to nevím, moje kamarádka si tady v Čechách Francouze brala a neměla s tím problém. Tam byly asi i nějaké jiné problémy než jen jeho občanství :)

2 0
možnosti
KD

ta inteligentni pani to rekla dobre. bohati maji drazsi auta a tim padem potrebuji vice penez. Kdo jse, ze takto hodnotite lidi, stylem tato je blbka, toto neco jineho mnohem horsiho ... hnus

3 4
možnosti
TH

Ale otazka je genialni co?

4 0
možnosti
KF

K65a40r64e75l 15F43a60j79t

27. 1. 2014 14:55

... "byla jediná možnost poslat na rodičovskou dovolenou mě" ... ... ... no jediná možnost to nebyla, když už to podáváte takto

8 0
možnosti
VW

Doporučuju těm slečnám ze Strašecí donést aspoň pořádný bonboniéry a poděkovat jim za to, jak jsou schopný. Aby věděly, že si jich za to lidi váží a časem se nestaly těma blbýma babama.

5 0
možnosti
EF

Myslim, ze ta pani za prepazkou je urcite chytrejsi nez tento vul

10 12
možnosti
DC

Bohatší rovná se odvedl více na odvodech. Berte to jako bonus, pro ty co něco dělají. Oni si tu rodičovskou také zkracují, protože většinou jdou do práce. Jenže ta druhá strana by si také zkrátila a vzala 220tis. Poté šup a další dva roky na dávkách. Kde je tedy ta Vaše spravedlnost. Systém je vždy pro určité skupiny nespravedlivý, ať to berete z jedné nebo druhé strany.

33 2
možnosti
JS

Pane Chmelaři, máte zcela jistě pravdu v tom, že s některými lidmi je radost spolupracovat, naproti tomu u druhých se ochoty jen tak nedočkáte. Bohužel musím konstatovat, že úroveň Vašeho článku neodpovídá tomu, že jej psal středoškolsky vzdělaný člověk. Myslím si, že pokud Váš příspěvek četla paní z Úřadu práce v Rakovníku, docela se bavila. Možná k Vám nebyla přívětivá, možná jste systém vyplácení dávek nepochopil. Ta paní ale musí postupovat podle zákona, ač se Vám to líbí nebo ne. A za to si vulgární urážky nezaslouží.

18 7
možnosti
JD

Ovšem slušné, příjemné a profesionální vystupování je jeden ze základních požadavků na pracovníka za přepážkou. Ta Zajícová ho evidentně nesplňuje.

1 1
možnosti
MC

M69a32r73e73k 37C97o17z41l

25. 1. 2014 19:55

Neuvěřitelný názor blogera by byl lepší název. Rodičovská nejsou vašich 220 doma, ale dávka, na kterou máte za určitých podmínek nárok. Stěžovat si, že si nemůžete nastavit vyčerpání za 2 roky a peníze "vám" kvůli dalšímu dítěti "propadnou", je úplně stejné jako tvrdit, že máte nárok na půl roku výplaty dávek v nezaměstnanosti a když jste si našel práci za 3 měsíce, tak chcete ještě ty zbývající 3 doplatit.

Mimochodem - zajímalo by mě: máte manželku Francouzku a Francie je jedna ze zemí s nejvíce přerozdělovacím systémem. Schválně - jak dlouho tam trvá mateřská/rodičovská dovolená? Půl roku?

Abych neskončil jen úplně negativně, jakkoli nad vašimi logickými vývody kroutím hlavou: pokud jste to celé psal kvůli stížnosti na byrokracii a závěru, že když dva dělají totéž, není to totéž, tak s vámi souhlasím.

55 1
možnosti
Foto

Na první dítě není ve Francii rodičovský příspěvek. Zhruba ve třech měsících věku dítěte jde matka do práce. ale systém je na to uzpůsobený. Jsou tam jesle . tady sice taky máme jesle, ale stojí více než si vyděláte, takže není možné do nich dítě dát. Myslím že český systém je lepší. a nemyslím ted kvůli těm co nechtějí pracovat

0 0
možnosti
PT

P76e42t71r 30T95ů76m18a

25. 1. 2014 11:01

Upřímně, kdyby byl člověk chytřejší, tak nesedí třeba právě na tom úřadu práce.

Tak tato veta se mi ale vubec nelibi a je jedno, ze to v dalsi vete trochu brzdite.

To, ze jeste narazil zrovna na tuto pani, kterou jste pojmenoval na Ká, jeste neznamena, ze jsou vsichni urednici na uradu prace malo chytri.

To, ze jste zduraznil, ze v dalsi pobocce uradu prace byl spokojen s praci MLADYCH urednic, jeste neznamena, ze prave mlade jsou vzdy chytrejsi.

Snad jste to takto primo nemyslel, ovsem takto to vyznelo.

Jinak jmenovat dotycnou pani, no nevim, taky jste si to mohl cele vymyslet a tuto pani neuveritelne poskodit a urazit.

8 2
možnosti
PT

P80e74t19r 90T49ů68m98a

25. 1. 2014 11:03

Mozna bylo mnohem moudrejsi si na dotycnou pani stezovat u jejiho nadrizeneho, nez ji takto verejne zostudit pred casti naroda, kteri si budou Vas blog cist a dalsi casti naroda, kterym to tito ctenari povi.

Asi nebudete ten spravny gentleman.

4 0
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2634x
Po složení maturitní zkoušky jsem nečekaně odcestoval ještě před předáním diplomu. Na cestách jsem zůstal 7 Let, navštívil jsem několik zemí, živil jsem se většinou v restauracích a barech jako číšník či barman, ale i jako řidič. Po narození mé dcery jsem se vrátil s rodinou zpět do Čech, kde jsem po dobu mateřské dovolené studoval finance a pracuji jako finanční poradce. Mým koníčkem je renovace domku a psaní. Pomocí blogu bych chtěl publikovat mé zkušenosti a příběhy.